Handelsbetingelser

Betaling

Cocktailplakat.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling bliver trukket på din konto, når købet effektueres.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner.

Cocktailplakat.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Dine plakater pakkes forsvarligt ind i silkepapir og placeres på et plakatrør som omfavnes af miljøvenligt bionedbrydeligt pakkefyld, i en firkantet og massiv plakatkasse. Kassen sendes herefter med sikker og sporbar forsendelse, så din pakke altid når sikkert frem.

Vi sender med PostNord (klimakompenseret) og leverer til døren eller nærmeste pakkeshop. Forsendelsen koster 65 kr. for hjemmelevering og 50 kr. for levering til nærmeste pakkeshop. Vi giver gratis fragt ved køb over 399 kr.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i papiret opstået ved produktionen. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader forårsaget ved forkert brug af plakaterne eller selvforskyldte skader på plakaterne. Cocktailplakat.dk vil dække returneringsomkostninger såfremt at reklamationen er berettiget. Ved returnering rettes henvendelse til: kontakt@cocktailplakat.dk. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis du der er tale om refusion bedes du sende en mail til: kontakt@cocktailplakat.dk efter din mail er blevet behandlet og godkendt, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det beløb som det drejer sig om.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Returneringsomkostninger skal du dog selv dække, medmindre der er tale om en berettiget reklamation.  Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@cocktailplakat.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand når du sender retur

Når du sender din vare retur, skal den sendes retur i den kasse som plakaten blev  sendt i, så varen ikke tager skade under returneringen.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt på vores webshop, eller yderligere spørgsmål til vores handelsbetingelser så kan du kontakte os på: kontakt@cocktailplakat.dk