Om os

Cocktailplakat.dk er en nyopstartet virksomhed, der siden slut 2020 har solgt eget designede plakater, der vækker gode minder i de rum, som de placeres i, men også er hjælpsomme med at mikse jeres yndlingsdrinks og cocktails. Vi brænder for design og indretning, og med cocktailplakat.dk, er det vores mission at skabe et trendy twist til din indretning.

Teamet

Sofie Bundgaard

Founder og co-owner

Celine Nygaard

Partner og co-owner

Dansk iværksætteri

Hos cocktailplakat finder du unikke dansk designede plakater til dit hjem, så du kan vise dine yndlingscocktails frem og lade dem være et samtaleemne over middagsbordet, til hyggelige stunder med venner og familie.

Hos cocktailplakat vil vi gerne være en inspirationskilde til din indretning, og vores smukke plakater er derfor udarbejdet i et tidsløst design ud fra de nyeste indretningstrends. De forskellige motiver skaber et særligt twist til din indretning – og med vores plakater, kan du let skabe den stemning og stil, der passer bedst hos dig. Hvad end du er mest til vores hvide eller sorte serie.

Du kan også lade vores plakater være en inspiration til festlige begivenheder, eller udsmykke din arbejdsplads fredagsbar, med de stemningsfulde cocktailplakater. Har du en særlig forespørgsel, så send os en mail på kontakt@cocktailplakat.dk