Plakater

Nedenfor finder du vores to unikke plakatserier. Vælg mellem vores hvide serie med et naturtro og lyst skandinavisk look, perfekt til stuen eller køkkenet – eller vores sorte serie med et mørkere og mere illustrativt udtryk, der gør sig særligt godt i hjemmebaren eller på arbejdspladsen.

Plakater med cocktails hvid serie

Hvid serie

Se vores naturtro plakatserie med hvid baggrund.

Plakater med cocktails sort serie

Sort serie

Se vores illustrative plakatserie med sort baggrund.

Cocktailplakat

Hos cocktailplakat finder du unikke dansk designede plakater til dit hjem, så du kan vise dine yndlingscocktails frem og lade dem være et samtaleemne over middagsbordet, til hyggelige stunder med venner og familie.

Hos cocktailplakat vil vi gerne være en inspirationskilde til din indretning, og vores smukke plakater er derfor udarbejdet i et tidsløst design ud fra de nyeste indretningstrends. De forskellige motiver skaber et særligt twist til din indretning – og med vores plakater, kan du let skabe den stemning og stil, der passer bedst hos dig. Hvad end du er mest til vores hvide eller sorte serie.

Du kan også lade vores plakater være en inspiration til festlige begivenheder, eller udsmykke din arbejdsplads fredagsbar, med de stemningsfulde cocktailplakater. Har du en særlig forespørgsel, så send os en mail på kontakt@cocktailplakat.dk